Ana Sayfa 107. Sayı Patika sizi yürümeye çağırıyor!

Patika sizi yürümeye çağırıyor!

113

Patika: Serbest çağrışımlı denemeler. Genelde yürüyen, arada koşmaya ve hatta uçmaya kalkan, bazen de düşüşe geçen düşünceler. Haydi gelin arkamdan, yürüyelim. Konular üzerinde ilerleyelim. Patikanın götürdüğü yerlere gidelim. Uygun adımla değil, aylakça yürüyelim. Doğaya karışırken, belki bilimle, felsefeyle ve hatta neden olmasın, sanatla buluşuruz. Bir yaprak, taş, böcek karşısında eğilebilir; manzaraya karşı uzanabiliriz; kendimizi çağrışımın […]

Bu içeriği görüntüleyebilmek için, şu seçeneklerden birine abone olmalısınız: 1 yıllık e-dergi aboneliği or 6 aylık e-dergi aboneliği.
Önceki İçerikFransa’da İç Savaş / Karl Marx
Paris Komünü dersleri
Sonraki İçerik1844 Elyazmaları / K. Marx
Marx, Marksist olurken…
İÜ Eczacılık Fakültesi mezunu. Eczacı ve popüler bilim yayıncısı. Başta Bilim ve Ütopya ile Bilim ve Gelecek olmak üzere, #tarih, Roman Kahramanları, Papirüs, Aydınlık, Cumhuriyet Kitap Eki, Radikal Kitap Eki gibi dergilerde çok sayıda yazısı, söyleşisi ve çevirileri yayımlandı. "Savaş Emek Kitabı - Gel Ey Seher" adlı biyografik bir nehir söyleşi kitabı ve "Hayal Hızı Çetesi İnsanın Atasını Arıyor" adlı bir çocuk kitabı bulunuyor.