Ana Sayfa 134. Sayı Bilim ve Gelecek sonunda gecesini yaptı

Bilim ve Gelecek sonunda gecesini yaptı

374

İki yıl aradan sonra sonunda yaş günü gecemizi yapabildik. 19 Mart akşamı 150’ye yakın okur, yazar ve dostumuzla bir araya geldik, sohbet ettik, hem yayınlarımızın içeriğini hem de ülkemizin sorunlarını tartıştık. Sanıyoruz bizi yalnız bırakmayan katılımcılar da memnun ayrılmışlardır yemeğimizden; Bilim ve Gelecek emekçileri olarak biz onlarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk.

Büyük olasılıkla önümüzdeki aylarda Büyükçekmece Temsilciliğimiz de benzer bir gece düzenleyecek. Umuyoruz gelecek yıllarda bu tür etkinlikleri sadece İstanbul’da değil, en azından Ankara ve İzmir’de de gerçekleştiririz.

Bu arada 18 Nisan’da başlayacak İzmir Kitap Fuarı’na da katılacağımızı belirtelim. Henüz stantımızın yeri belli olmadı; olduğunda sosyal medya aracılığıyla ileteceğiz. Ama İzmirli okurlarımızla şimdiden randevulaşalım.

11. yılını dolduran Bilim ve Gelecek dergisinin bütün yaşamı, laikliğin, bilimsel düşüncenin yoğun saldırılara maruz kaldığı AKP iktidarı altında geçti. Umuyoruz bu karanlık süreç artık son bulacak.

Baharın güzel ayı Nisan’a girerken umutlarımızı da yeşertiyoruz.

Dostlukla kalın…

Önceki İçerikKitapçı Rafı – 134
Sonraki İçerikMadde baskın evren problemine yeni çözüm önerisi