Ana Sayfa 143. Sayı Büyükçekmece Temsilciliğimiz aylık seminerlerine başladı

Büyükçekmece Temsilciliğimiz aylık seminerlerine başladı

297

2014 Eylül ayından bu yana etkinliklerini sürdüren Bilim ve Gelecek Büyükçekmece Temsilciliği, yaz dönemi ve yinelenen genel seçimler nedeniyle ertelediği bilim seminerlerine yeniden başladı. 12 Aralık 2015 Cumartesi günü yapılan yılın ilk seminerinin konusu “Bilim ve Siyaset”, seminer konuşmacısı Sayın Alev Coşkun idi.

Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de yöneticilik, milletvekilliği, turizm bakanlığı yapan, siyasetçi kimliği yanında Türkiye’de ve ABD’de üniversitelerde öğretim görevlisi olarak çalışan Alev Coşkun, biliminsanı kimliğiyle de toplum hayatına katkılar yapan saygın bir kişilik. Ayrıca uzun yıllardır tarih çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

Büyükçekmece Temsilcimiz Eğitimci-Yazar Ahmet Doğan toplantıyı açarken “Aylık bilim toplantılarına devam edileceğini, bilimsel etkinliklerin yanı sıra kolektif çalışmaya da önem verdiklerini” vurguladı.

Seminer Alev Coşkun’un sunumunun ardından katılımcıların soruları ve katkıları ile devam etti. Katılımın oldukça yüksek olduğu seminerin ardından birlikte yenilen yemekle etkinlik tamamlandı.

Önceki İçerik3-D video oyunlarını oynamak hafıza oluşumunu arttırabilir
Sonraki İçerikHoşgeldin Kitapçıl!