Ana Sayfa 187. Sayı Sindirim organları kanserlerinden nasıl korunabiliriz?

Sindirim organları kanserlerinden nasıl korunabiliriz?

129

Lif içeriği az olan işlenmiş et ürünleri, sık ve fazla miktarda alkol tüketimi, fiziksel egzersizin azlığı sindirim organları kanserlerine yakalanma riskini artırıyor. Öte yandan sağlıklı beslenme bireysel bir konu değil. Gıda üretimini tarım tekellerinin insafına bırakan uygulamalara karşı gıda egemenliğini sağlama mücadelesine destek olun. Sindirim organları kanserlerinin toplumların beslenme kültürü ile yakın ilişkisi var. Örneğin […]

Bu içeriği görüntüleyebilmek için, şu seçeneklerden birine abone olmalısınız: 1 yıllık e-dergi aboneliği or 6 aylık e-dergi aboneliği.
Önceki İçerikBaşka bir tarım mümkün mü?
Agroekoloji, yeni köylülük ve gıda egemenliği
Sonraki İçerikŞirket feodalizmine karşı yeni köylülük
21. yüzyılın yeni feodalizmi