Ana Sayfa Dergi Sayıları 229. Sayı Derin sahte: Gördüğüne inanma

Derin sahte: Gördüğüne inanma

Derin sahte şu an için kontrolsüz bir güçtür. Derin sahte kullanımını ve derin sahte teknolojisi ile oluşturulmuş videoların dağıtımını yasaklamak önümüzdeki çözümlerden biridir. Fakat teknolojilerin ve ürünlerin yasaklanması hassas bir konudur. Her teknolojinin olumlu kullanım alanları vardır. Ayrıca bir teknolojinin sık kullanımı sayesinde daha önce öngörülemeyen olasılıklar keşfedilebilir. Ama derin sahte videolara karşı da en başta her gördüğümüze inanmayarak uyanık olmak gerekir.

354
0

İnternetin yaygınlaşmasıyla beraber ana akım medyada yer almayan gelişmelerden haberdar olmaya başladık. Daha önce ekonomik ve/veya siyasi nedenlerle sınırlı bir kitleye ulaşabilen alternatif medya artık yeni okuyucular edinebilirdi. Basılı gazete ve dergiler, web’den de haber ve makale yayımlamaya başladılar. Ayrıca sadece web’de var olan haber siteleri de vardı. Ardından web2 rüzgârı esmeye başladı. Okuyucular, web […]

Bu içeriği görüntüleyebilmek için, şu seçeneklerden birine abone olmalısınız: 1 yıllık e-dergi aboneliği or 6 aylık e-dergi aboneliği.