Ana Sayfa Dergi Sayıları 238. Sayı Dizimizin yeni kitabı yakında çıkıyor ‘50 Soruda Mantık’

Dizimizin yeni kitabı yakında çıkıyor
‘50 Soruda Mantık’

“50 Soruda Mantık” kitabımızın amacı en temelden en karmaşığa doğru mantığa dair soru ve sorunları ele almaktır. Amacımızı belirlerken literatürde genel okuyucu için mantık alanında eksikliği hissedilen, popüler bilim tarzına yakınsayan biçimde, içerik olarak doyurucu, teknik olarak kuvvetli, fakat kolay anlaşılabilen bir mantık kitabının olmayışı temel hareket noktamızdı. Mantığın yapısı ve felsefesine dair kapsamlı içeriği olan bir eser ortaya koymayı hedefledik.

163
0

Dr. Oğuz Akçelik / M. Taylan Cüyaz Dr. Oğuz Akçelik ve M. Taylan Cüyaz’ın kaleme aldığı “50 Soruda Mantık”, Bilim ve Gelecek Kitaplığı’nın “50 Soruda Bilim” dizisi bünyesinde yakında çıkacak. Hazırlıkları sürerken, okurlarımızı kitabın içeriği konusunda bilgilendirmek istedik. Bizzat yazarlarının imzası ile kitabın amacı, bölümleri hakkında bilgileri içeren ve örnek birkaç soruyu aktaran makaleyi aşağıda […]

Bu içeriği görüntüleyebilmek için, şu seçeneklerden birine abone olmalısınız: 1 yıllık e-dergi aboneliği or 6 aylık e-dergi aboneliği.