Ana Sayfa Dergi Sayıları 222. Sayı Et yemek, ulusların sera gazı salınımını ne kadar etkiliyor?

Et yemek, ulusların sera gazı salınımını ne kadar etkiliyor?

166
0

İklim değişikliğini yavaşlatmak için yediğimiz yiyeceklerin, fosil yakıtların kullanılması kadar dikkat gerektiren bir konu olduğu belirtiliyor. Gıda kaynaklı salınımların daha kapsamlı resmi ise, küresel ısınmayı azaltmak için uluslararası hedeflere ulaşmak istiyorsak, dünyanın gıda sisteminde köklü değişiklikler yapması gerektiğini gösteriyor. Yeni veriler, farklı ülkelerin yeme alışkanlıklarının iklim maliyetlerini gösteriyor. 2021’de yayınlanan iki kapsamlı araştırmaya göre, yediğimiz […]

Bu içeriği görüntüleyebilmek için, şu seçeneklerden birine abone olmalısınız: 1 yıllık e-dergi aboneliği or 6 aylık e-dergi aboneliği.