Ana Sayfa Dergi Sayıları 45. Sayı Yeni bir dergi çıkarıyoruz: Müdahale

Yeni bir dergi çıkarıyoruz: Müdahale

Yeni bir dergi çıkarıyoruz. Adı: Müdahale. Aylık sosyalist politika, teori ve kültür dergisi. Müdahale, Türkiye siyaset arenasına müdahale edebilecek bir sosyalist politik odak oluşturma hedefiyle yayın yapacak. Politika öneren, hat çizen, ideolojik-politik mücadele yapan, net hedefler gösteren, çağrı yapan, öncü bir dergi olacak. Müdahale, aylık bir periyodu bulunduğundan, politik, ideolojik ve kültürel konuları, esas olarak “an”ı değil “süreç”i analiz etmeye çalışarak, çeşitli boyutlarıyla yorumlayarak ve yön göstererek ele alacak. Sol içi kapalı devre bir yayın olmamaya özen gösterecek. Tüm topluma, onun öncü güçlerine seslenecek.

33
0

Müdahale, farklı devrimci akımlardan gelmiş deneyimli sosyalistlerle genç devrimcilerden oluşan bir ekip tarafından çıkarılıyor. Genel Yayın Yönetmenliğini Ender Helvacıoğlu üstleniyor. Geçici Yayın Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ender Helvacıoğlu, İbrahim Horoz, Ergun Adaklı, İsmail Durna, Zafer Kaya, Baha Okar, Nalân Mahsereci, Özer Or, Elif Dastarlı. Müdahale dergisinin kurucuları olarak bir “Temel Yönelimler” metni ürettik. Derginin çıkış […]

Bu içeriği görüntüleyebilmek için, şu seçeneklerden birine abone olmalısınız: 1 yıllık e-dergi aboneliği or 6 aylık e-dergi aboneliği.