www.bilimvegelecek.com.tr adresinde yayındayız; okurlarımızı bekliyoruz!

Artık çok daha dolu, çok daha renkli, çok daha dinamik; Bilim ve Gelecek dergisinin 14 yıldır ürettiği zengin bilimsel, felsefi içeriğin çok daha iyi yansıdığı, bu içeriğe çok daha kolay ulaşabildiğiniz bir sitemiz var!

Web sitemiz artık mobilde!

Sitemize ve dergimizin içeriğine istediğiniz her yerden ulaşabilirsiniz. Cep telefonunuzdan ya da tabletinizden; internete erişiminiz olan her yerden! Sitemiz artık %100 mobil uyumlu.

Bilim ve Gelecek’e
e-abone olun!

Bilim ve Gelecek’in içeriğini çok daha geniş kesimlere ulaştırabilmek için e-abone kampanyası başlatıyoruz!

E-abone olanlar derginin son sayısının tüm içeriğinin yanı sıra, Bilim ve Gelecek’in çıkmış tüm sayılarına da ulaşma fırsatı bulacaklar. Bu, büyük bir bilim hazinesine kavuşmak demek.

E-abonelik ücreti yıllık 30 TL. Herkesi e-abone olmaya ve yakınlarını da e-abone yapmaya davet ediyoruz!

Öte yandan özel bir kampanyamız da olacak: Yapabilecek durumda olan dostlarımızı, kendi tespit ettikleri veya tespiti bize bırakacakları fazla sayıda (5, 10, 20 ve daha fazla) kişiyi e-abone yapmaya çağırıyoruz! Böylece mali olanağı olmayan özellikle genç arkadaşlar da Bilim ve Gelecek’in tüm içeriğine ulaşma fırsatı bulabilecekler.

Gelin, bu kampanyayı bir bilim ve aydınlanma hareketine dönüştürelim!..

E-abonelik sayfasına gitmek için lütfen tıklayın…

Dergimize internet üzerinden ulaşabilmeniz için iki farklı seçenek

E-abone olmak gibi, e-dergileri okumak da çok kolay! E-abonelerimiz derginin tüm sayılarına (çıkardığımız 168 sayının hepsine birden) PDF dosyası olarak ulaşabiliyor! Öte yandan derginin arşivindeki tüm yazıları, web sayfası olarak da yüklüyoruz sitemize. Henüz son 33 sayımızdaki metinler, e-abonelerimiz için web sayfası olarak da açık… E-abone olmayan okurlarımız da, 153. sayımız ve öncesindeki sayılardaki içeriği web sayfası olarak görüntüleyebiliyorlar! Eski sayılarımıza, anasayfamızın en üstünde gördüğünüz “E-Dergi” butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Güvenli alışveriş imkanı

Banka havalesine ek olarak kredi kartıyla güvenli bir biçimde alışveriş yapabiliyorsunuz, basılı dergi abonesi, e-abone olabiliyorsunuz. Çok yakında bütün Bilim ve Gelecek Kitaplığını içeren yayınevi sitemiz de yayında olacak!

Yepyeni içeriklerle karşınızdayız!

Siteye özgü “Evrimci”, “Bilim Öyküleri”, “Kadın Gezginler”, “Evrenle Söyleşiler”, “Matematik Sohbetleri”, “Fotoğraf Galerisi” gibi haftalık olarak güncellenecek bölümlerimizin tamamına, hazırladığımız e-kitapçıklara herkes ulaşabiliyor!

Bilim gündemindeki
son haberleri sitemizden izleyin!


Dünya bilim gündemini yakından takip ediyor, bilimin çok farklı alanlarından, öne çıkan haberleri hızla Türkçeleştirerek sizlere ulaştırıyoruz…

Web sayfamızın içeriğini daha da zenginleştirmek için hazırlıklarımız sürüyor! Web sayfamıza özgü köşe yazarları, popüler bilim videoları gibi yeniliklerin hazırlıklarını da yürütüyoruz! Bizi izleyin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz