Ana Sayfa Genel ODTÜ 14. kez evrim ve bilimle…

ODTÜ 14. kez evrim ve bilimle…

174

ODTÜ Biyoloji ve Genetik Topluluğu (BİYOGEN) tarafından Türkiye’nin önemli evrimsel biyologlarından Prof. Dr. Aykut Kence anısına düzenlediği Aykut Kence Evrim Konferansı’nın (AKEK) bu sene 14.cüsü düzenlenecek.

Etkinlik 24-25 Ocak tarihlerinde ODTÜ Kültür Kongre Merkezi (KKM) Kemal Kurdaş ve A Salonlarında düzenlenecek. Etkinliğin Kemal Kurdaş Salonu’ndaki kısmında evrimsel biyolojinin ilişkili olduğu fizik, kimya, psikoloji, sosyoloji, felsefe, mühendislik ve birçok diğer bölümlerle ilgili evrim konulu sunumlara yer verilecek. A Salonunda ise dünyanın çeşitli yerlerindeki seçkin üniversitelerden, araştırma enstitülerden ve laboratuvarlardan konuşmacılar, evrimsel biyoloji ile ilgili son dönemdeki çalışma konularından ve kendi projelerinden sunumlar gerçekleştirecekler.

Kemal Kurdaş Salonunda İngilizce ve Türkçe konuşmalara yer verilecekken, etkinlikte eş zamanlı çeviri de yapılacak. A Salonundaki akademik konuşmalar ise İngilizce olarak gerçekleştirilecek.

Etkinlikle ilgili kayıt ve benzeri tüm bilgileriniz için ODTÜ BİYOGEN’e ait internet sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.biyogen.org/14-aykut-kence-evrim-konferansi

Önceki İçerikCam materyaldeki atomların soğuma sırasındaki davranışı yeni teknolojilere kapı açıyor
Sonraki İçerikAlzheimer’ı önlemek için yeni bir umut