Ana Sayfa Dergi Sayıları 54. Sayı Haydi bilimciler ideolojik mücadele alanına!

Haydi bilimciler ideolojik mücadele alanına!

Bilim etkinliği ile biraz olsun temasa gelmiş herkes hemen fark edecektir ki, Harun Yahya bir şarlatandır. Peki niye ortaya attığı iddialara yanıt vermek için koca bir kitap çıkardık? Bilim insanları bilim dışılığa, dogmaya, şarlatanlığa karşı iki türlü tutum alabilirler ve alıyorlar. Birincisi, ciddiye almama, şarlatanın düzeyine inmeme tutumu. İkincisi ise ciddiye alıp mücadele etme tutumu. Bilim adına ciddiye almak değil tabii ki, politika ve halk adına ciddiye almak… Soruşturma dosyamızda bilimciler, gericiliğe karşı mücadeleyi ve kitabın rolünü tartışıyorlar.

27
0

Bilim etkinliği ile biraz olsun temasa gelmiş herkes hemen fark edecektir ki, Harun Yahya bir şarlatandır. Peki o zaman niye ortaya attığı iddialara yanıt vermek için bunca dergi sayfasını harcıyoruz, koca bir kitap çıkarıyoruz, ülkemizin çok değerli bilim insanlarından kısıtlı zamanlarını talep ediyoruz? Çünkü çağımızda şarlatanlar, hele bir de arkalarına ciddi bir politik ve maddi […]

Bu içeriği görüntüleyebilmek için, şu seçeneklerden birine abone olmalısınız: 1 yıllık e-dergi aboneliği or 6 aylık e-dergi aboneliği.