Ana Sayfa Dergi Sayıları 49. Sayı Beşinci yılımıza girerken…

Beşinci yılımıza girerken…

Elinizdeki sayı ile birlikte Bilim ve Gelecek beşinci yılına girmiş bulunuyor. 49 aydır hiç aksatmadan bu dergiyi okuyucularımızın eline ulaştırmış olmaktan dolayı gururluyuz. Bu gurur, dergi emekçilerinin yanı sıra, tüm okur, yazar ve dostlarımızındır. Bin bir güçlüğe ve giderek zorlaşan koşullara rağmen, Bilim ve Gelecek’in yaşamını gelişerek sürdürebilmesinin sırrı çekirdek kadrosu ile okur ve yazarlarımızın katkılarıdır. Sermayenin gücüne karşı karşılıksız emeğin gücüdür bu. Ve dergimizin yaşamının da garantisi. Bilim ve Gelecek, karanlıklara sürüklenmek istenen ülkemizde, Türkiye’nin aydınlık yüzünün ve geleceğinin, bilim ve düşün alanındaki önde gelen bir mevzisi olmaya devam edecek.

13
0

Elinizdeki sayı ile birlikte Bilim ve Gelecek beşinci yılına girmiş bulunuyor. 49 aydır hiç aksatmadan bu dergiyi okuyucularımızın eline ulaştırmış olmaktan dolayı gururluyuz. Tabii bu gurur, dergi emekçilerinin yanı sıra, Bilim ve Gelecek okurlarının, değerli yazar kadrosunun, eleştirilerini, önerilerini ve katkılarını esirgemeyen dostlarımızındır. İnsanlar gelip geçicidir, bizler olur muyuz bilinmez, ama bu derginin 10. yılına […]

Bu içeriği görüntüleyebilmek için, şu seçeneklerden birine abone olmalısınız: 1 yıllık e-dergi aboneliği or 6 aylık e-dergi aboneliği.